
دسترسی در انبار
این تایمر قابلیت این را دارد که هر نوع تایمری که بخواهید بتوانید از آن استفاده کنید مانند تایمر On Delay، Off Delay ، تایمر تکرار کننده و تایمر استارت مجدد.
نحوه سیم کشی تایمر دیجیتال :
ابتدا سیم نول را به پین B و سیم فاز را به پین A کرده، سپس از فاز یک سیم دیگر به پین 15 وصل کنید و از پین 18 به عنوان خروجی استفاده نمایید.
نکته :
در صورتی که از لامپهای کم مصرف یا LED یا هر وسیله ای که از تغذیه های سوییچینگ یا تغذیه خازنی دارد استفاده می کنید نباید مجموع جریان استفاده از
خروجی ها بیشتر از 1 آمپر باشد وگرنه رله داخل دستگاه اصطلاحاً خال می زند. در صورتی که جریا مصرفی بیشتر از 1 آمپر است حتماً از کنتاکتور استفاده کنید.
البته در صورتی که از لامپ های رشته ای استفاده می کنید می توانید تا 6 آمپر در خروجی استفاده نمایید.(به صورت کلی در صورتی که از تابلوهای LED یا مهتابی استفاده می کنید بهتر است از یک رله یا کنتاکتور استفاده نمایید)
نحوه تنظیم تایمر دیجیتال :
ابتدا کلید اینتر(کلید سمت راست) را به مدت 3 ثانیه فشار دهید تا وترد منوی تنظیمات شوید.در اولین مرحله شما باید نوع تایمر را تنظیم کنید یعنی یکی از حالت های زیر را انتخاب کنید : ( برای انتخاب از کلید های افزایش(وسطی) و کاهش(سمت چپی) استفاده کنید)
Up : شمارش به صورت صعودی(3،2،1،...)
doun : شمارش به صورت نزولی(1،2،3،...)
FL:FP : تایمر تکرار کننده(فلاشر: یک تایم روشن و یک تایم خاموش)
rE:St : تایمر استارت مجدد
سپس کلید اینتر را فشار دهید تا به مرحله بعد بروید.
در این مرحله محدوده زمان را باید تنظیم کنید.برای این کار یکی از حالتهای زیر را انتخاب کنید(با کلیدهای افزایش و کاهش):
S - 0.1 : شمارش به صورت 0.1 ثانیه
SEC : شمارش به صورت 1 ثانیه
HH:MM : شمارش به صورت 1 دقیقه و به فرم "ساعت : دقیقه"
MInt : شمارش به صورت دقیقه از 1 تا 9999 دقیقه
HoUr : شمارش به صورت ساعت از 1 تا 999 ساعت
بعد از انتخاب یکی از حالتهای بالا کلید اینتر را فشار دهید تا کلمه time (در صورتی که حالت FL:FP انتخاب شده باشد time1) نشان داده شود سپس مجدداً کلید اینتر را فشار دهید و در مرحله بعد زمان مورد نظر را وارد کنید.
در صورتی که حالت FL:FP انتخاب شده باشد بعد از این مرحله کلمه time2 نشان داده میشود و بعد از آن باید زمان مورد نظر برای زمان دوم تایمر تکرار کننده را وارد نمایید.
در مرحله بعد یکی از کزینه های زیر را برای نحوه عملکرد پین های استارت انتخاب نمایید:
ST-A : با انتخاب این گزینه با یک لحظه وصل برق(فاز و نول) به پینهای استارت شمارش شروع شده و تا پایان ادامه می یابد بدون اینکه قطع و وصل کردن برق پین استارت تاثیری در ادامه شمارش داشته باشد و زمانی که شمارش پایان یابد اگر گزینه ریست فعال باشد و برق پین استارت قطع و وصل شود شمارش از ابتدا آغاز می شود.
ST-b : تا زمانی که برق پینهای استارت وصل باشد شمارش انجام می شود و به محض قطع شدن برق پین استارت شمارش متوقف می شود
ST-C : تا زمانی که برق پینهای استارت قطع باشد شمارش انجام می شود و به محض وصل شدن برق پینهای استارت شمارش متوقف می شود
در مرحله بعد وضعیت رله در مدت شمارش تایم مشخص می شود اگر r On انتخاب شود در مدت شمارش (t1) رله روشن و بعد از آن خاموش می گردد. و اگر r OF انتخاب شود رله دستگاه در مدت شمارش خاموش می باشد و پس از آن رله روشن می شود.
در آخرین مرحله هم وضعیت ذخیره زمان در هنگام قطع برق تعیین می شود، اگر SU 0 انتخاب شود در هنگام قطع برق زمان تایمر ذخیره نمی شود و بعد از وصل مجدد برق شمارش از ابتدا انجام می شود.
و با انتخاب SU 1 در هنگام قطع برق زمان تایمر ذخیره می شود و بعد از آن که مجدداً برق وصل شود تایمر از ادامه زمان قبل می شمارد.
مدیریت فروشگاه پنج شنبه, 05 مرداد 1396